·  TEL. 93 721 31 44 · EMAIL iessantquirze@xtec.cat

Notícies

PROJECTE PEDRES FELICES - 1r d'ESO

05-05-2017
Divendres 05/05/17 - VIP

#PEDRAFELIÇ

Una proposta col·laborativa amb un peu a l'art urbà.

 http://encenentlaimaginacio.blogspot.com.es/2014/04/pedrafelic.html 

Projecte PEDRAFELIÇ, es tracta de buscar pedres normals i fer una intervenció artística sobre elles, pintant, dibuixant o desenvolupant qualsevol altra idea per fer de les pedres petites obres d’art que facin feliç al que les trobi. Més tard aquesta petita obra, aquesta pedra feliç s’ha d’alliberar.

La idea és tenir pedres felices arreu per tal que altres persones, adults i infants, les trobin. Crec que és una iniciativa genial perquè trobar-te una pedrafeliç, decorada amb filigranes artístiques, de colors i mides diferents, que només pretenguin que la persona que la rep tingui uns moments de felicitat arrenca un somriure segur! 

Hem trobat a l'Institut una bona i nova manera d'expressió artística que els alumnes han seguit de manera molt entusiasta.

Com comentava una mare a Internet "Quina manera més dolça i divertida d’escampar alegria arreu" 

 

Al departament ens consta que en alguna escola s'ha fet alguna activitat però no tenim constància de cap Institut ni poble en concret per aquest motiu hem consultat amb l’Ajuntament de Sant Quirze i ens donarà cobertura mediàtica.

 

Teníem programada una sortida per complementar currículum de l’assignatura d’EVP,  en aquesta sortida es treballa la part d’enquadrament i angle de visió juntament amb composició fotogràfica que pensàvem desenvolupar al Poble Espanyol però donada la bona acollida que ha tingut en els nostres alumnes de 1r d'ESO el projecte de  les Pedres felices, hem pensat modificar aquesta sortida i anar al Parc de les Morisques el dia 5 de maig a les 9.30h del matí fins les 14:00h, mantenint la sèrie d’exercicis programats i a més aprofitant per alliberar les pedres.

 

 


Xarxes socials: