·  TEL. 93 721 31 44 · EMAIL iessantquirze@xtec.cat
 · 

Notícies

L'INSTITUT SANT QUIRZE GUANYADOR A LA FASE FINAL DE LA V COPA CANGUR

04-03-2018
organitzada per la Societat Catalana de Matemàtiques

Volem felicitar en primer lloc als alumnes del Centre que van fer aquesta fita possible:Àlex Arteaga (2E), Paula de Boni (3F), Dani Delgado (3C) Guillem Martin (2E), Ferran Mir (3D), Laia Sabater (3B )i  Jan Solé (2E).

Aquest premi és MOLT IMPORTANT, perquè de Copa Cangur només n'hi ha una, i molts centres, públic, concertats i privats han lluitat per aconseguir-la. Vam classificar-nos en una primera fase competint amb 12 equips, i en la fase final, on participaven els 22 guanyadors de les diferents fases prèvies i el guanyador de l'any passat, vam aconseguir més punts que els altres contrincants. Es un concurs de problemes matemàtics on hi juga un paper important la lògica i  l'estratègia. Vam guanyar perquè els nostres nois i noies no van fer errades: tots els problemes que van fer els van fer bé a la primera. Van ser capaços de raonar amb calma i sense presses, sense atabalar-se,  i això és molt difícil, ja que van anar escalant posicions de mica en mica, amb seguretat, i guanyant gairebé al darrer minut.

Si esteu interessats en saber-ne més, podeu consultar el link www.cangur.org/la-copa. 

La Copa estarà en dipòsit a l'Institut durant un any, i l'any que ve, l'haurem de retornar. I passarà al següent campió. Tan de bo poguem repetir la fita.

Però als nostres alumnes els esperem més coses: a l'estiu se'ls convidarà a un Campus amb guanyadors d'altres concursos (ja informarem) i participaran a la Copa Internacional (un concurs online).

 


Xarxes socials: